Maak uw bedrijfsjubileum onvergetelijk!

Uw bedrijfsjubileum is een ideale gelegenheid is uw voorgangers te eren, uw imago verder op te vijzelen en uw toekomstvisie uit te dragen. Kortweg: een schitterend moment om een herinneringsboek en/of magazine samen te stellen.

Een boek is een bijzonder relatiegeschenk, met dierbare herinneringen aan de opbouw van het bedrijf, om hulde te brengen aan oprichters en voorgangers, maar tevens om in woord en beeld het bedrijf zoals het nu is uit te dragen en de verwachtingen voor de toekomst uit te spreken.

Een ambitie in woord en beeld

Een boek met ervaringen, beelden, anekdotes. Interviews met relaties en collega’s die een bijzondere rol vervulden, vrienden van het eerste uur, familieleden, etc. Aansprekende persoonlijke verhalen die meer vertellen dan historische feiten.

De meerwaarde van een jubileumboek/jubileummagazine in enkele woorden:

  • U brengt hulde aan de generaties voor U – U bouwt aan een sterk merk – Uw positie in de markt wordt mede bepaald door een gerespecteerd verleden – Uw visie op de toekomst als naslagwerk – Samengebracht in een bijzonder relatiegeschenk en een krachtige communicatie- en presentatietool  en een waardevol bewaardocument.

Ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk toelichting over de waarde en meerwaarde en laat u tevens kennismaken met een financieel aantrekkelijke uitgeefformule.

Media-aandacht rond uw jubileum

Het jubileumjaar biedt u tevens een uitgelezen mogelijkheid om optimaal uw bedrijf in de media te presenteren. Een kans waarvan ik u aanraad deze vooral niet voorbij te laten gaan. Via mijn Persservice laat ik u graag zien hoe u optimaal redactioneel in de vakbladen, dag- en weekbladen en op regionale radio en TV te verschijnen, zonder dure advertenties te plaatsen.