Een succesvolle start van uw BEDRIJFSOPENING  of NIEUWE PAND.

Een juiste communicatie vormt de basis van uw zakelijke succes. Zonder naams- en productbekendheid géén verkoop. Bij de start van een nieuw bedrijf of de opening van een nieuw pand, of de presentatie van een nieuw product, geeft de juiste communicatie u een enorme ´boost´. Maar hoe doe je dat dan?

Etaleer uw onderscheidende vermogen. Maak uw doelgroep nieuwsgierig naar wie u bent, wat u doet of naar uw nieuwe pand. Mensen triggeren gaat verder dan het plaatsen van advertenties. Veelal levert een directe en persoonlijke benadering van uw doelgroep en een 1-op-1 contact met uw relaties u veel meer op.

Ik laat u graag zien hoe u op een betaalbare manier uw naam en uw activiteiten of nieuwe pand optimaal onder de aandacht brengt en een sterke positie in de markt verovert.

Vergeet de media-aandacht niet!

Naast die 1-op-1 benadering verdient het aanbeveling om media-aandacht niet te vergeten. Géén dure advertenties, maar redactionele artikelen in vakbladen en regionale media. Kan dat dan, zult u zeggen? Ja, die kansen zijn er volop!  Hoe?  Daarvoor ontwikkelde ik een PersService, waarmee u het optimale uit de mediamogelijkheden haalt. Tijdens een persoonlijke afspraak vertel ik u graag hoe dat werkt!