Onze PERSSERVICE, de weg naar optimale media-aandacht

Een aansprekend project, een nieuw product of nieuwe dienst. Jubileum, opening. Eerste steenlegging of oplevering. Praten over ontwerp of over de uitvoering. Open Huis of ander nieuwsfeit. Er zijn tal van momenten dat het voor uw bedrijf de moeite waard is om de publiciteit te zoeken, via vakbladen, dag- en weekbladen of radio en TV. Helaas worden die kansen vaak over het hoofd gezien en blijven de mogelijkheden door – onwetendheid of tijdgebrek – onbenut. Zonde……..!!! Want een redactioneel artikel scoort in aandacht veel meer dan welke advertentie ook!

Het succes van de PersService

Onze PERSERVICE zorgt dat u – zonder zelf grote inspanningen te leveren – op belangrijke momenten of met regelmaat aandacht krijgt in de door u gewenste media.

Het werkt heel eenvoudig. U stuurt mij een mail betreffende het nieuwsitem. We maken een afspraak en nemen alle informatie door. Ik schrijf de tekst en zorg (indien gewenst) voor beeldmateriaal. Vervolgens stel ik u een lijst samen van de media (bladen of andere media) waar ik denk dat het item interessant voor is. U krijgt die lijst ter inzage en mag deze waar nodig aanvullen. (b.v. met lokale media).

Als journalist en tekstschrijver beschik ik over een riant netwerk binnen de regionale en landelijke vakbladen, dag- en weekbladen, magazines, radio en tv en lifestyle bladen om u optimaal van dienst te kunnen zijn rond elk evenement, nieuwsitem of presentatie. Of om aandacht te krijgen voor uw project of product in de vakbladen.

P.S…

Met onze PersService mikt u niet op één blad.  Wij benaderen elke door u gewenste media, ook radio en TV of andere o.a. lifestyle magazines.

Onder redactionele artikelen worden geen advertorials verstaan. U betaalt enkel BouwTekst voor het realiseren van de interviews-teksten en de contacten met de media.